[ad_1]
MEDLAREN
PETER HANTHE
MEDLARE
FÅRAKLÄDER
ULV

Skillnaden mellan dialog och diskussion
#Skillnaden #mellan #dialog #och #diskussion

One thought on “Skillnaden mellan dialog och diskussion”
  1. Idiot! Inom juridiken skiter man så blött i vad motparten anför att denne kan gurgla sig i det. Kör endast på ditt eget spår som en papegoja. Har aldrig hört talas om att djurister haft en "diskussion". Jurister är autistiska o bered dig på att de efterblivna asen kommer att fortsätta att vara det oaktat vilka argument/bevis du anför. Förslagsvis inled alltid ditt anförande med att "Det finns inga papper som styrker att motparten o dennes retarderade ombud inte lider av allvarlig psykisk sjukdom. Följaktligen lider de av allvarlig psykiskt sjukdom" (tills motsatsen bevisats.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *