[ad_1]
Den här ädle mannen förklarar konkret, koncist och enkelt i klarspråk vad en av skillnaderna är mellan SD och ND.

Skillnaden mellan Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna
#Skillnaden #mellan #Sverigedemokraterna #och #Nationaldemokraterna

31 thoughts on “Skillnaden mellan Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna”
 1. Jag skulle kunna säga såå mycket om den där snubbens åsikter, men det som intresserade mig extra mycket var när han tog upp vilka svarta det finns som är framgångsrika.
  Morgan Freeman, skådespelare. Där har vi en framgångsrik svart skådespelare. Barack Obama, president över U.S.A. Där har vi en svart president.
  Neil Degrasse Tyson, astrofysiker. Där har vi en känd vetenskapsman.
  Det roliga är att för varje svart framgångsrik person du kommer på kan jag ta fram minst 20 vita inom samma område.

 2. Tyck som du vill men ang. videon jag skickade så syftar jag på folk som beskriver sig själva som smarta/flitiga eftersom deras förfäder hade dessa egenskaper och du, när du snackar om framgångsrika personer, tror du inte att anledningen till att du känner till fler vita inom det området kan bero på vitas förtryck mot svarta under lång tid och att "vita länder" har haft hög ekonomi och bra utbildning jämfört med bl.a. afrikanska länder där bristen på mat och vatten är stor?

 3. Hur förklarar du då att européer redan under 700-talet hade byggt borgar, slott, kloster och städer med murar, handelsvägar och ekonomiska system medan afrikanerna även då bodde i små hyddor och sprang runt med skynken? Under den tiden sträckte sig Carl den Stores rike över större delar av Europa. För att inte tala om romarriket och grekerna. Första gången européer ens fick reda på afrikanernas existens var på slutet av 1400-talet.

 4. Säger som i min förra kommentar, Afrika är ett jävligt dåligt ställe att bo på i och med brist på vatten och mat, ganska misslyckat att bygga upp en stark nation om folket svälter. Man har även sett att en vit och svart man kan ha mer gemensamt DNA än två vita så det finns inga raser eller liknande. Du snackade också om att afrikaner sprang omkring i skynken, kan ju ha berott på att det är jävligt varmt där nere…

 5. Därför att de skapar förutsättningar för framtida generationer, genom arv kort sagt. En storbonde hade en bra position i forna klass-samhället. De ägde flera gårdar och hade folk som jobbade under sig. Absolut något man kan vara stolt över.

 6. Det àr ju dock skillnad pà "svensk" och "etnisk svensk". Svensk blir du ju nàr du fàr ett svenskt pass, dà àr du svensk pà pappret. Men etniskt svensk kan man ju enbart bli vid fòdsel. Bor sjàlv sedan tre àr i Italien. àlskar landet pà mànga sàtt, men jag kommer aldrig kalla mig fòr etnisk italiernare fòr jag kommer alltid att vara etnisk svensk. Om jag sà bor hàr 50 àr till kan jag aldrig tvàtta bort den svenska fàrgen.

 7. Storbönder var det. Det är bara sånt som är stort och märkvärdigt som räknas som bra alltså. Dom flesta blev inga storbönder utan kämpade på i sin anletes svett. Vanligt folk. Men högerkrafter har alltid strävat efter makt över andra, och det är också den här killens strävan. Ingen anledning att tro att du som enkel arbetare skulle bli värd något mer om fascisterna fick makten. Tvärtom.

 8. IQ befriade intellekt kläcker alltid ur sig dumheter, som folk går på. Du kan ju för f*& inte vara stolt over något du är född till…däremot kan du vara stolt över något du åstadkommit, byggt, tillverkat, skapat…etc etc. Cappich?

 9. Det roliga är att de som bara tänker som denna man i videon tänker idiotiskt.
  Man bor i Sverige för att kunna leva ett vanligt liv istället för att bli mördad. det som är bra med sverige är att dess befolkning samt samhället är väldigt bra byggt. Men när man ser denna alkolist med skägg och säger att man har det i blodet så är det bara roligt. eftersom någon gång i hans släkt träd så är han inte från Sverige så då äger han sig själv, då hans gammel gammel gammel farfar hade samlag med en tysk:)

 10. Herregud. Vilka original.
  Men jag blir glad av att se kommentarerna nedan. Jag bor i London för tillfället och hör ofta oroande nyheter från Sverige men kommentarerna ger mig lite hopp. Kortfattade, oaggressiva och avfärdande. Det är tråkigt att det ska finnas sådant här och man ska alltid prata om det, men att ta det med lugn tror jag är jätteviktigt. Att visa det sansade alternativet. Hoppas kommentarerna fortsätter såhär och inte urartar som på de flesta YouTubekonton. Keep it cool, friends!

 11. Tycker folk borde få vara stolta över vad de vill. Tycker folk ska få skydda vad de nu tycker om och jag tycker inte att man ska bli klandrad för det.

  Men det känns som om detta inte riktigt ligger särskilt nära invandringspolitiken. Visste inte att det fanns invandrare som adopterade svensk kultur som om den vore sin egen.

 12. han som spelar Mattis i Ronja Rövardotter heter Börje Ahlstedt och nej det är inte han 😀 Börje Ahlstedt är typ 75 år tror jag 😛 men det är nog skägget som gör det.

 13. Om man inte är stolt över sitt ursprung saknar man ett viktigt fundament. Att inte tillåta svenskar att vara stolta över sin historia och rastillhörighet är att beröva ett folk på sin folkgemenskap.

 14. Har själv avlägsna släktingar som var storbönder, tycker inte det är nåt vidare speciellt att stötta mig på, vilar hellre på mina egna bedrifter än någon jag aldrig har mött. Jag tror nog att jag är enig med Nazister i en fråga dock: Islam ut ur Sverige, det har dock mest att göra med att jag är ateist och anser att all religion är skadlig och borde utrotas som ideologier, muslimer är de minst flexibla och mest påträngande religiösa jag någonsin har påträffat så de har prioritet.

 15. Jag anser inte mig själv vara svensk trots att jag är emot NDs och SDs politik på allra högsta grad. Jag håller med om att svenskhet sitter i etniciteten. Men jag har en fråga som jag skulle vilja bli besvarad av en nationaldemokrat. Är det så att man MÅSTE vara svensk för att bo och anpassa sig i Sverige?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *