[ad_1]
Nikolina har gått igenom både vaginal förlossning och snitt. Nikolina berättar om skillnaden mellan de olika förlossningarna samt hur kroppen var efter.

I serien Gravid vecka för vecka, kommer vi att få följa gravida tjejer genom hela deras graviditet. Vi får följa med på ultraljud, mvc-besök och när vattnet går…

Nya avsnitt varje vecka!

Prenumerera nu så att ni inte missar något! Läs mer om vecka 21 här:
https://www.libero.se/du-just-nu/gravid/vecka-21/

I samarbete med Libero.

Skillnaden mellan snitt och vaginal förlossning – Nikolina v. 21
#Skillnaden #mellan #snitt #och #vaginal #förlossning #Nikolina

10 thoughts on “Skillnaden mellan snitt och vaginal förlossning – Nikolina v. 21”
  1. Jättebra grejer som du tar upp här! Det var mycket, bl.a. det som du tar upp, som inte jag heller kände till innan jag fick min son. Viktigt att sådan information kommer ut tycker jag.

  2. Min moderkaka ligger i framvägg, är gravid med första barnet i v23 och jag började känna i v17, sparkarna är sjukt häftiga nu och det ser ut som en alien när h*n rör sig utanpå magen. Förmodligen olika från graviditet till graviditet. 

  3. Det är så skönt att få höra sanningen om hur det verkligen är. För många får det att verka som att det är "tip-top" men ändå tänker man att något jobbigt eller obehagligt kommer ju mer eller midre hända med kroppen. Och det är så sjukt skönt att få höra och att du säger allt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *