Saturday, January 22, 2022
HomeDifference BetweenSwedishVad är skillnaden mellan privat körprov och skolprov

Vad är skillnaden mellan privat körprov och skolprov


#körförsiktigt
Länk till körförsiktigt: https://korforsiktigt.se/

Vad är skillnaden mellan privat körprov och skolprov
#Vad #är #skillnaden #mellan #privat #körprov #och #skolprov

RELATED ARTICLES

24 COMMENTS

 1. Det är la absolut ingen skillnad bara att man får låna bilen från skolan när man gör det genom skolan? Man kan ju säga att båda är privat för både gångerna kommer ju en inspektör från trafikverket

 2. jag har funderat på att köra privat. dels för att jag gillar inte trafiksolans bilar, riktigt. men kansek bra ändå, har kört hos dem tidigare men gillar min egenbil bättre.

 3. Christoffer du borde nämnt under bordet fördelarna. Många under bordet fördelar talar inte ens körskolan om och jag känner ingen som använd sig av denna fördel. Denna fördel är att alla funktioner som finns på Trafikskolans bil (Privat) får du använda dig av. Jag var väldigt omtyckt av personerna jag körde med i körskolan, körde 6 lektioner vilket inte är väldigt mycket eller väldigt lite. Men efter jag tog körkort så berättade min lärare att det finns funktioner som körskolan manuellt stängt av. T.ex assisted parking. (Bilen parkerar åt dig och eftersom att funktion finns i bilen är det tillåtet). Hade jag velat ha det på körprovet så skulle jag få det. Fusk kan många som har problem med t.ex olika parkeringstekniker tycka. Det är en stor fördel med privat bil. Men som sagt, måste vara väldigt sällan funktionen utnyttjas. Kanske är den lite smutsig eller ful, vem vet?

 4. Har redan tagit kortet men tycker du har så härlig röst så sitter och lyssnar när jag gör annat? 😀

 5. Förra veckan tog mitt körkort men förforande försätta dina videor.En tips till alla är: kolla körförskitgt.se. Där lärrade jag mycket grejer. Tack så jättemycket Chris.

 6. Du är grymt💪. Precis tagit körkort men jag fortsätter titta på dina videor. Min favorit uttryck från dig är " kör försiktigt 😋👌

 7. Skulle du kunna göra en till parkeringsvideo men visa hur man ex, parkerar när man kommer från höger sida, fickpackering (köra in inte backa) osv.

 8. Feilat på uppkörning två gånger på grund av uppmärksamhet, kunde inte samspela med andra trafikanter, hur blir man bättre på det?

 9. Finns det tid så skulle det vara intressant med en video om körkort för BE eller Utökat B, t.ex vad man kan tänka på när man kör med släp, körprov eller liknande. 😀

 10. Om jag kommer till en fyrvägskorsning och jag ska svänga vänster och bilen till vänster ska rakt fram vem ska köra först? Detta uppstod idag när jag övningskörde men jag körde först eftersom högerregeln gällde. Var det korrekt av mig?

 11. Tog körkort i Torsdags och ville bara ge ett stort tack till dig Kristoffer (vet inte hur du stavar!) för alla tips och tricks. Kommer fortsätta följa videosarna för du är så härlig😊

 12. hej, skulle fråga att kan göra ett video att hur ska man byter körfältet, hur ska man tänka innan eller vad ska man göra under tiden?

 13. Att man får köra upp i samma bil som man har övningskört i är ju en fördel när man kör upp via skola.

 14. Dina filmer hjälper mig verkligen jättemycket! Skulle du kunna göra en film om var man får och inte får vända, och vad man ska tänka på när man vänder?

 15. Kan du göra en video om när man t.ex kör 90 km/h och man ska svänga hur ska man växla ner och svänga?

 16. Har tagit körkort i oktober förra året men kollar fortfarande på varje video som du lägger upp🙌🏻

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

%d bloggers like this: