Monday, January 17, 2022
HomeDifference BetweenMalayPERBEZAAN ANTARA MTB VS ROAD BIKE VS FOLDING BIKE VS HYBRID BIKE...

PERBEZAAN ANTARA MTB VS ROAD BIKE VS FOLDING BIKE VS HYBRID BIKE #WACSPA


Salah beli basikal masa mula main basikal dulu ?

PERBEZAAN ANTARA MTB VS ROAD BIKE VS FOLDING BIKE VS HYBRID BIKE #WACSPA
#PERBEZAAN #ANTARA #MTB #ROAD #BIKE #FOLDING #BIKE #HYBRID #BIKE #WACSPA

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. Dengar bro ni jelaskan banyak benda yang aku dah dapat , buat banyak lagi ye video nya ..baru nak main basikal ni :p 13/12/2020

  2. Minta izin… Boleh tak tlg list kan antara jenama utk MTB… Sbb sy baru nak mula berkayuh… Tp belum beli lagi… Tak tahu nak pilih jenama apa… Hehe..

  3. Saya salah sorang pemilik Hybrid bike.. sesuai untuk yang ada spine problems kerana more upright position

  4. ty bro..membantu.nk beli bike tuk bersukan saja2 hujung minggu.myb folding bike yg MTB.tp mcm bnyk online.local cm susah nk cari kt kedai.

  5. Ni dah kira level ulasan professional, tgk channel mat saleh pun tak jumpa tips cenggini, tq bro 👍

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

%d bloggers like this: