Johnny depp en amber heard geef maar toe je hebt sowieso zit te kijken mocht je niet zelf hebben zitten kijken is een grote kans dat iemand naar je toe kwam met moet je zien dat is echt veel te luid je moet het echt zien en brug bla bla en nu is ik er zelf ook een reactie onder namelijk deze van je video.

Maken over johnny depp en amber heard wat voor relatie hebben hun eigenlijk en wie heeft er gelijk ze johnny depp of amber heard nou ik heb goed nieuws na het kijken van deze video begrijp je hoe destructieve relaties zoals die van johnny depp en amber heard tot stand komen en als je dit patroon bij jezelf herkent hoe je dit patroon doorbreekt.

Is een patroon dat je de rest van je leven kan blijven achtervolgen als je die actief doorbreekt nu ik ga me niet uitspreken over er gelijk heeft ik ben immers geen jurist ik ga deze situatie bekijken vanuit een psychologisch perspectief anders dating en relatiecoach vind ik het veel interessanter om te kijken naar hoe.

Mensen zoals johnny depp iemand als amber heard aantrekken en hoe dit soort destructieve relaties ontstaan die antwoorden krijg je in deze video waar anders te beginnen dan bij johnny depps zijn jeugd dus om jullie beiden tiny orca tiendeo reticule den 20 van hans thatcher ook met before they may be for the price.

Oh mama maitimu la la la la ja want en minuut van woonhuis te we haar snacks door discussie mind hem oh ja de moeder van johnny depp uwe steeds verhuis lijkt erop dat ze geen rust kon ervaren op de plekken waar ze leefden en later zeg johnny depp tijdens de een rechtszaak.

Daar nog dit over zeg maar mama dus door februari je hebt hem vermijden dan doet denken is een symptoom van hechtingsproblematiek ze heb ik iemand gehad die bij me kwam voor coaching wie geen rust kon vinden in alle plekken waar ze woonden sterker nog ze liet sommige spullen in dozen zitten omdat ze dacht dit is toch maar tijdelijk ik ga.

Toch weer verhuizen loki naar persoonlijke leven werken in relaties ondergrondse steeds problemen en relaties trotse steeds fouten types aan die niet met haar wil verbinden en op werk clips uiteindelijk tegen een burn-out aan omdat ze deur veel van zichzelf verwachten dit kwam allemaal voort uit trouw water.

Jeugd onder andere een vader die ze zag als hart beste vriend maar die benen de andere dag zomaar verdween en haar nooit echt gedag heeft gezegd niet overleden die man hij heeft gewoon besloten dat die ze gezin wilde verlaten wat haar natuurlijk het gevoel gaf van ik ben niet goed genoeg daarom is papa weggegaan maar doordat het een.

Bewijsdrang met zich meedroeg die ook in haar werk in relaties tot uiting kwam waardoor ze continu in dat soort situaties terecht kwam interessante is dat toen ze eenmaal met haar eigen hechtingsproblematiek en trauma's uit de jeugd aan de slag ging dat ze uiteindelijk in barcelona de therapie volgde.

Zich echt thuis voelen en en kantelpunt voor haar was het moment dat ze een bank gekocht had ze nog nooit gedaan en dat was waar echt het besef van ja nu kan ik zette de nu kan ik rustte de moeder van johnny depp heeft overduidelijk.

Veel problematiek in zich en er zullen we zo dadelijk nog op verder ga naar het gevolg van het zou waarschijnlijk niet de juiste hulp heeft gehad zoals de dame die bij me kwam voor coaching is dat zijn niet met die problematiek om kon gaan en dat dus de hele tijd aan het uit leven was in haar negatieve gedragspatronen waaronder het komt u nu.

Verhuizen de impact daarvan op johnny is dat hij de hele tijd in nieuwe omgevingen terecht komt waar het volgende over zegt zo in move de kans dat ze euro is de nu je wel was een natuurlijk tussen de behoefte flore door kinderen hebben een veilige basis nodig en regelmaat.

Zodat ze vanuit die veilige basis de onbekende wereld kunnen gaan exploreren jorni werd elke keer uit zijn veilige basis gerukt in een nieuwe omgeving gegooid dat doet al bad met jouw ontwikkeling als kind omdat je niet de juiste veilige condities hebt om in op te groeien nu dit hoeft nog niet best als troost zijn het is niet de johnny je.

Deur directement trouwens heeft een maar op als hij had een veilige gezinssituatie kom dan treedt dat meeste op als mediërend effect vaak krijgt hij dan vanuit de kind oude dynamiek alsnog een veilige basis mee over hoe die emoties kan reguleren relaties aan kan gaan om een gezond zelf beeld te ontwikkelen alleen bij johnny.

Bleek dat zijn thuissituatie ook niet al te best was mijn moeder was qua and predictable je zo'n producten boom aan she was a share the ability to be escrow en en nieuwe campi als je denkt aan het archetype moeder.

De komen er wellicht woorden bij je op zoals lief zorgzaam te vertrouwen altijd bereikbaar voor jou johnny die beschrijft zijn moeder als agressief wreed onvoorspelbare was al sprake van fysieke mishandeling er wordt physical abuse shirley.

Wat je [__] pioenen form of zo en hij striping voor mij ik weet je en hoor je piek we daar heel zuur of telefoon pullovers gaan die elk mens is op zoek naar liefde maar wat liefde precies inhoudt verschilt van persoon tot persoon en dat concept in ons hoofd over hoe liefde.

Eruit hoort te zien wordt grotendeels bepaald op basis van hoe wij liefde hebben ervaren in onze vroege kinderjaren met johnny depp bestond die liefde dus uit veel agressie en dit kan grote gevolgen hebben over hoe jij liefde later in je leven in andere relaties gaat ervaren esther per wel een bekende relatie.

Therapeut zei ooit vertel me hoe je geliefd bent en ik zal jou vertellen hoe jij liefhebt interessant is om te zien is dat de incident dat yoni zijn jeugd herhaald worden in de romantische relatie met amber door fight for your right one eerste probleem hier op continue die dan mee.

Kiezen wie everest en alle bridger never the big eye you never do not like oké andere prima op onze site person and c dit is big o van n stap fide in never do en die comin' on my door youtube migraine laat zien laat zien omdat de monitor intro's wordt in gaat ze zich tijdens de marine.

Else tijdstip van dat rond is na nu gpr de het ruilen van president at work respect en parting kent dus naam een hier programma's aan mannen door just pick is er vreselijk het is naar miene income nakomen door pleziertjes bij u zo johnny's moeder gooien en icebox sloeg met een schoen of met een telefoon en ember die gooit met blikken fase en.

Pannen je ziet dat het patroon uit johnny's jeugd jongeren haalt wordt in de romantische relatie met amber ja romantisch zo vast af en toe romantisch geweest zijn maar zaten heel veel destructieve patronen waaronder ook mentaal geweld wat dat begon in john jeugd.

Lewis ik wil er herbal op nieuws dus quayle arnhem koningen bboying in mee kon of microfoon of whatever the fact in mijn hoofd mijn broeder war glass er zo cool jongens vooruit en eerst hiervoor een stapel van trainers badtruffels wel.

Ja een vrij wrede manier van mentale en emotionele mishandeling je ook weer terugziet in de relatie met ember komen ze dadelijk bij het stukje dat ik wil laten zien en wat je hier ziet is een stukje get sluiting wat betekent dat johnny zijn realiteit heeft namelijk dat amber en heeft geslagen maar die realiteit wordt ontkend door amber en.

Gebagatelliseerd en vervolgens wordt er ook nog een reden gegeven dat johnny als er al wat gebeurd zou zijn hij je dit zelf veroorzaakt heeft en dit is klassieke guess lighting jouw realiteit wordt ontkend en als er ooit iets negatiefs gebeurt is dan is het jouw schuld f brian a few hij na dequeue hoi wat.

Ging je hallo noah posted on mei axel op hen hoi youtube van en achter tsjoek en tsjoek als kidding you a warm is was het uw dus ander single [__] waren er manier war effort misschien wie een nieuwe juf baby kom uit amber noem johnny je baby omdat het moment dat zij hem sloeg hij zichzelf uit de situatie verwijder de.

En daarmee geef hem dus een negatieve bij je naam alsof die bron is angstig is weglopen voor zijn problemen johnny heeft gezien hoe geweld eruit ziet en zichzelf daarvan deel distantiëren over johnny zijn coping mechanisme ga ik straks nog meer vertellen maar eerst wil ik kijken naar het volgende.

Zo in a house there was no one ever i spullen en tribe of safety or security de jongen is in de winkel-deur re'lly was to try this theater line for.

In jouw jeugd wordt de basis gelegd voor jouw wereldbeeld ideaal liter is een veilige wereld waar je mensen kunt vertrouwen waar je zelf authentiek kunt laten zien zonder dat je daar negativiteit voor krijgt huwelijk bij wat heb wat dingetjes over het algemeen kun je emoties.

Reguleren en is ter wereld van een fijne plek johnny groeide op in een onveilige omgeving waarbij die de hele tijd op zijn hoede moest zijn omdat er constant bedreiging was van zijn moeder daar zegt hij het volgende over haar ervaringen in zus trein zout hun aan onderwijs vogels normaal een tournee.

Wanneer je opgroeit in een onveilige pijnlijke situatie waar de hele tijd dreiging is ga je die pijn normaliseren je denkt dat dat bij het leven hoort en als mens zijn we gigantisch weerbaar kunnen met dit soort situaties omgaan maar we moeten wel coping mechanisme is vinden om met die pijn om te gaan die chronisch emotionele pijn wanneer de.

Juiste hulp hebt in de vorm van therapie of andere mensen in je omgeving met wie je wel veilige relaties aankom gaan soms dat en opa's en oma's om zijn oom en soms is het de andere ouder of broer of een zus die je kan helpen dan wordt je in staat gesteld om emotionele regulatie technieken aan te leren.

Zodat je met pijn grotendeels kan verwerken wanneer dit niet het geval is dan loop je als kind met heel veel pijn hond waar je iets mee moet die pijn is ook continu naar boven gaan en als we geen manieren hebben om die pijn te verwerken om daarmee te kopen dan gaan we het verdoven wat me brengt bij.

Voor vijf uur zo lijk in een emmer ridley me mijn man tel amerigo er nog bills hallo mijn naam is de l'avenir zo'n ammonieten kondo en hij dit nou outing zo uit.

Hij prima mannen 0 0 wow en t gewoon mezelf jammer maté een expert op het gebied van verslaving vertelt dat ons beeld van verslaving moet veranderen het is niet de vraag waarom iemand verslaafd is duidelijk dat ze een bepaalde pijn in hun zelf willen verdoven de juiste vraag.

Die je moet stellen is waar komt die pijn vandaan zodat we mensen andere manier kunnen geven om met die pijn om te gaan ze dat ze die me hoeft te verdoven johnny depp beschrijf dat hij als 11-jarige nooit emotionele relatie technieken had geleerd nooit geleerd hoe die trauma's.

Kon verwerken waardoor hij bij zijn moeder ging af kijken hoe zij met pijn om gaat want de kind ouder dynamiek in ons eerste jaren vorm de manier waarop wij met emoties omgaan ook moeilijke emoties zoals dus die pijn waar hij de hele tijd mee rond liep en er ging gewoon haar coping mechanisme kopiëren.

Namelijk verdovende middelen en dat is een patroon wat hij de rest van zijn leven bleef herhalen de we sowieso de kids uwv let's party disco party party het never use your party in my als 089 teken en the substance voor party eigen teken the substance is over de hier aan en af.

Toe nam toe nam mijzelf of of we coast race voor stil of mee en van frank voor mij hier johnny wilt ontsnappen aan de pijn van zijn trauma's en doet het op een manier die heeft afgekeken van zijn moeder maar er is nog.

Een coping mechanisme we dat hij heeft meegenomen naar de latere relaties dat al in zijn jeugd is ontstaan hoe jij de tegen hem en uurtjes uit de tape pijn acuut c het startte see when she was buiten het in twee het into a situation with us koningsblauw web en somber uw account.

Kennen generally mee johnny leerde om weg te lopen want met geweld weg te lopen van de pijn de bevestigd wordt door zijn zus is een chip kinderen boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy in vinden was paris dus politieke leven mee.

Johnny herbert je zus maria en ook dit coping mechanisme zie je weer terug in de relatie tussen johnny in amber het te vellen van president a wordpress page after party game het is naam een programma zijn mannen door just pick is er wezen het is naar menen in karnak om door als je dus wij u zo zoals je ziet beïnvloed het verleden nog.

Steeds het heden van johnny depp en een reden laat weglopen voor de traumatische gebeurtenis namelijk dat ander hem aan het slaan is het korte termijn wel werkt maar de lange termijn niet is omdat je het patroon de oorzaak niet aanpakt wat er gebeurt is dat je het brand geblust terwijl de pyromaan nog steeds buiten rondloopt en om beter te.

Begrijpen waarom johnny depp in deze relaties te terecht is gekomen moeten we kijken naar drama bonding' dit is een term en de psychologie niet volgende betekent het drama bonding vindt er een ongezonde of dramatische hechting plaats tussen mensen in een destructieve relatie de band is sterke voor mensen die zijn opgegroeid in.

Gewelddadige huishoudens omdat het voor hen een normaal onderdeel van relaties lijkt te zijn voordat we verder gaan met de relatie van johnny depp en ember wil ik je eventjes mee terug nemen naar de jaren 90 naar de relatie van kate moss en johnny depp relatie duurde slechts drie jaar maar je niet drie jaar zijn ontzettend.

Veel roddels ontstaan over de natuur van die relatie eén ding is zeker was sprake van veel drugs en alcohol toen de relatie uiteindelijk uitging en johnny een nieuwe relatie kreeg was dit voor kate moss zo'n heftige klap dat zij door sloeg in het gebruik van drugs en alcohol en zoals opgenomen.

Moest worden in een verslavingskliniek vraag je misschien af waarom is dit belangrijk naam ik noem dit een liefdesverdriet plus kijk wanneer je relatie uitgaat van al vooral wanneer je drie jaar met iemand bent samen geweest is het normaal dat je verdriet voelt dan ook door een.

Rouwperiode heen gaat die verliest namelijk een prachtig persoon uit jouw leven in je hechtingssysteem vind dat niet prettig echter nou eenmaal mensen iets moois iets menselijks maar wanneer dat zo heftig voor jou is dat je jaren later daar nog steeds om het huilen als ze ze zoals kate mars dat.

Wel eens beschreef en opgenomen moet worden voor je verslaving omdat je extra veel bent gaan gebruiken met je niet op een normale veilige manier me dat verdriet om kan gaan dan zeg dat heel veel over jouw innerlijke wereld namelijk waarschijnlijk draag je veel pijn met je mee die getriggerd wordt door het.

Verlies van een belangrijk persoon in je leven wil je niet alleen liefdesverdriet er vaart maar ook de plus en waardoor beleid is de johnny partners aantrekt die ook vaak trauma's in zich meedragen of destructieve patronen en vanuit die destructieve patronen samen met hem in een destructieve dynamiek terechtkomen waarbij ze ook kaars negatieve [__].

Versterken voor veel mensen die zijn opgegroeid in een onveilige omgeving vaak moesten verhuizen en daardoor niet goed weten hoe u op een lange termijn relaties met mensen opbouwt en onderhoud die een agressieve ouder hadden of ouders die niet aan een emotionele behoeften konden voldoen door ze niet de juiste condities hadden om zich te.

Ontplooien als mens emoties te reguleren en veilige blauwdruk voor relaties te ontwikkelen voor veel van dat soort mensen zie je dat ze het latere leeftijd het partners aantrekken die hetzelfde hebben meegemaakt omdat hun hechtingssysteem op elkaar aansluiten vaak bij de onveilige hecht en trekken.

Elkaar daardoor aan chaos van zo'n relatie wordt gezien als liefde als mens vinden we het onbekende ontzettend eng voor johnny is onveiligheid in een relatie bekend en dus eigenlijk veilig en wat je goed moet begrijpen is dat ondanks dat iets niet goed voelt wel als veilig en bekend kan aanvoelen en de enige manier.

Om dat te veranderen een veilige liefdevolle relatie blauwdruk te ontwikkelen door in laatste gaan we kijken naar wat de patronen zijn die jij nog continu aan het uitleven bent daar heling te laten plaatsvinden nu vaak is dit een intensief proces dat mensen moet zelf kunnen dat het heel lastig is om een mars te gaan al die.

Pijn te confronteren in je eentje want je raakt vaak over stuur je beelden niet aan na over na denken soms dat lastig om al die gedachtes in je hoofd aan en raak je al snel overweldigd door alle gebeurtenissen die hebt meegemaakt daarom is belangrijk officiële hulp te zoeken wanneer je dit soort patronen bij jezelf herkent quant.

Kan gelukkig zijn patronen doorbreken en vanuit hele onveilige hechting weer naar veilige hechting te bewegen en veilige de volle relatie te nadruk ontwikkelen er is hoop rover mocht jij daarmee hulp bij binnen mocht u voor vragen over hebben mocht je zoiets hebben van ja ik weet niet waard bij mij precies in zit maar ik weet wel.

Dat hoe het nu in de liefde sta alleen maar ellende oplevert stuur mij dan een mail naar met prijszetting on a brand punt nl of slim privé bericht op facebook instagram ze alles in de beschrijving zetten dit is waar ik en mijn hele team als dagelijke bezighouden helpen mensen om uit onveilige niet zo liefdevolle.

Relaties veilige de volle sprankelende prachtige relaties te gaan als je vaker mijn video's kijkt dan heb je me dit al eerder horen zeggen maar er is niks mis met jou het feit dat jij nu bepaalde resultaten haalt en de leaf treinen het leven ik het niet dat hij een soort van.

Misfit bent en altijd maar pech met hebben in je leven zijn echte dingen gebeurd op deur nu op een bepaalde manier in de liefde en in relatie staat gewerkt bij vrienden behoud in het leven hiervoor die resultaten zorgen als jij andere resultaat andere uitkomst andere.

Relaties andere mensen dat aantrekken in het leven wil je daar mee aan de slag ga gedachtes die je hebt je mindset mee naar de wereld kijkt oh het is die ervaart wie die reguleert en vervolgens ook het gedrag die jouw resultaten gaan bepalen mocht er dan nog onderwerpen zijn waar jij graag video's over ziet laat het.

Weten in de reacties ik lees alle reacties ik reageer op alles wellicht zie je dan dat onderwerp terug de volgende video voor nu wens ik je in ieder geval alle liefde doel in het leven zie je